Десподов след загубата в Катар: Видяхме къде ще играят другите отбори на Световното

Авторът на единственото попадение за България отдаде резултата на липсата на опит и на концентрация

27.03.2022 | 09:49 Редактор: Елеонора Танева
Десподов след загубата в Катар: Видяхме къде ще играят другите отбори на Световното

Авторът на гола за България Кирил Десподов призна, че отборът ни е започнал плахо и неуверено, като причина за това е основно липсата на опит. България стартира 2022 година с поражение от Катар с 1:2. Вече 19 мача извън дома нямаме победа.

"Няма как да съм доволен, без значение, че съм отбелязал гол, с оглед на загубата. Започнахме доста плахо мача, човек от техния отбор излезе сам срещу вратаря още в първата секунда, неконцентрирано малко. След десетата минута малко по-добре стояхме на терена, създадохме едно-две положения", коментира футболистът. 

Според него след почивката лицето на отбора ни е било съвсем различно.

"Започнахме много по-добре, но виждате - малшанс. Защо започнахме плахо ли? Не е от страх със сигурност, просто липса на опит, липса на концентрация. Така си го обяснявам аз, но нищо - станало е, няма какво да съжаляваме", каза Десподов, цитиран от gol.bg. 

"Добър мач, видяхме горе-долу къде ще играят другите отбори на Световното, и така. Хърватия е двойно или тройно по-добър отбор от Катар, нямаме право на грешки там", заяви още лидерът на "Лудогорец".

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК